KARABÜK / EFLANİ - Şehit Ali Şen Korkut Ortaokulu

Şbt

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla "Deyimler ve Atasözleri Okumaları" faaliyeti  olarak "Anlat Bakalım " etkinliği yapıldı.

Ock

Milli eğitim bakanlığımız, diyanet işleri başkanlığı ve gençlik spor bakanlığı arasındaki protokol neticesinde çedes (çevreme duyarlıyım,değerlerime sahip çıkıyorum) projesi kapsamında 10.01.2024 tarihinde okulumuzda milli ve manevi değerlerimiz hakkında öğrencilerimiz ile keyifli bir sohbet etkinliği gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla "Klasik Eser Okumaları" faaliyeti  olarak "Sözlük Tasarım Yarışması" etkinliği yapıldı.

Ara

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla "Klasik Eser Okumaları" faaliyeti  olarak pano Çalışması etkinliği yapıldı.

Ara

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla bilen oturur etkinliği yapıldı.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığımızın Genelgeleri doğrultusunda öğrencilerimizin kendi yaşadığı şehri yakından  tanıması imkan ve özelliklerini öğrenmesi için okul içi ve okul dışı etkinliklerimiz devam ediyor. Okulumuz öğrencilerine Kaymakalığımızın himayesinde İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'yle  de iş birliği içinde Karabük'e gezi düzenlendi. Safranbolu Gençlik Merkezi,Aişe Ana Kız Öğrenci Yurdu,Kares AVM gezilerek öğle yemeği Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmenevi ve ASO'da yendi.Ardından Şehit Öğretmenimiz Aybüke YALÇIN'ın hayatını anlatan ''Aybüke:Öğretmen Oldum Ben'' filmi öğrencilerimize izlettirildi.Başta İlçe Kaymakamımız Sayın Gizem TOKUR olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

2 Haziran 2024 tarihinde yapılacak olan LGS-2024 sınavına hazırlanan okulumuz  8. sınıf öğrencilerine İlçe Kaymakamılığımızın katkılarıyla ilimiz genelindeki nitelikli liseler tanıtıldı.Öncelikle ilimiz Mehmet Vergili Fen Lisesi'ni ziyaret eden öğrencilerimiz ardından Safranbolu Şehit Murat Akademir Proje İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ettiler.Öğle yemeğini Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmenevi ve ASO'da yedikten sonra Safranbolu Fatih Sultan Mehmet Fen Lisesi'ni ziyaret ettiler.Öğrencilerimize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı okullarımıza teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz çok amaçlı salonunda tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma programı düzenlendi. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Tarım ve Oman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü' ne bağlı Karabük Şube Müdürlüğü personeli Yüksek Orman Mühendisi Saime Demirtaş tarafından " Biyolojik Çeşitlilik, biyolojik kaçakçılık, çevre bilinci, yaban hayatı, fotokapan ve çevre hayvan sevgisi " konularında seminer düzenlendi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında, 7-22 Ekim Kodlama etkinlikleri çerçevesinde okulumuzdaki öğrencilere yönelik kodlamada farkındalık oluşturmak amacıyla kodlabüyü platformu üzerinden kodlama etkinlikleri yapıldı.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda tüm öğrenci öğretmen ve personelin katılımıyla deprem ve tahliye tatbikatı yapıldı.