KARABÜK / EFLANİ - Şehit Ali Şen Korkut Ortaokulu

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü SEVER Şube Müdürleri Ahmet ŞAFAK ve Sevim ERDAŞ okulumuzu ziyaret etti. Okulumuzun idareci ve öğretmenleriyle biraraya gelerek okuldaki çalışmalar, yapılan etkinlikler hakkında bilgi alıp, yeni eğitim öğretim yılının başarılı, verimli geçmesi temennisinde bulundular.

Haz

2017-2018 Eğitim öğretim yılının sona ermesiyle okulumuzda karne heyecanı yaşandı. Okulumuzu ziyarete gelen ilçe Kaymakamımız Sinan AŞÇI sınıfları gezerek eğitimin öneminden bahsetti. Öğrencilerden yaz tatilini verimli geçirmelerini isteyen Kaymakamımız Sinan AŞÇI, karneleri öğrencilere tek tek dağıttı.

May

Okulumuzun öğrencileri ve resim öğretmenimiz Sema PERÇİN tarafından düzenlenen resim sergimize İlçe Kaymakamımız  Sinan AŞÇI, İlçe Milli eğitim Müdürü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Emniyet Amiri, halkımız ve velilerimiz katıldı. Serginin açılışını yapan ve akabinde sergiyi gezen ilçe Kaymakamımız Sinan AHÇI çalışmalarından dolayı öğrencileri, resim öğretmeni Sema PERÇİN’ i ve okul idaresini tebrik ederek, okullarımızda bu gibi çalışmaların artarak devam etmesini temenni etti.

Serginin hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize ve resim öğretmenimiz Sema PERÇİN´e teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Rehber Öretmenimiz Nazmiye KOCAMAN ve Müdür Yardımcımız Hakan İSGİLİP önderliğinde "MANGALA" turnuvası düzenlenmiştir. Yoğun katılımın sağlandığı turnuvada Şehit Ali Şen Korkut Ortaokulu 6/B sınıfından  Berat Cenk AKTAR birinci, Şehit Barış Efe İmam Hatip Ortaokulu 8/A Sınıfından Emine SEZER ikinci, Şehit Barış Efe İmam Hatip Ortaokulu 5/A Sınıfından Aleyna Nur ÇELEBİ üçüncü olmuştur. Öğrencilerimize hediyeleri Müdür Yardımcımız Hakan İSGİLİP tarafından verilerek ödüllendirildiler. Turnuvaya katılan öğrencilerimize ve turnuvanın hazırlanmasında emeği geçen öretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Eflani ortaokulları arasında düzenlenen voleybol turnuvasının final maçı, Şehit Barış Efe İmam Hatip ortaokulu 8/A sınıfı ile Şehit Ali Şen Korkut ortaokulu 8/B sınıfı arasında oynandı. Maç sonucunda kupaya uzanan takım Şehit Ali Şen Korkut ortaokulu 8/B sınıfı oldu. Kupayı kazananan ve turnuvaya katılan diğer takımlarımızı tebrik eder, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

4006 Tübitak Bilim Fuarında görev alan  öğrencilerimiz okul müdürümüz Ali Sami KAYIKÇI tarafından ödüllendirildi.

May

Okulumuz öğrencilerine Devlet Meteoroloji İl Müdürlüğü tarafından bilgilendirme etkinliği yapıldı.

May

"4006 TÜBİTAK Bilim Fuarımızın" açılışı İlçe Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nevzat AKBAŞ, İl Milli Eğitim Şube Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Emniyet Amiri,İlçe Jandarma Komutanı tarafından gerçekleştirildi. "4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı" kapsamında öğretmenlerimizin rehberliğinde gerçekleştirilen projeler katılımcılar tarafından tam not aldı. Bilim ve ilim ile yoğrulan vatanına fayda sağlamayı ve güçlü bir geleceği işaret eden çalışmada emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Türk Kızılay´ı Safranbolu şubesi tarafından öğrencilerimize "Temel İlkeler Serüveni" konulu eğitim verildi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen ortaokullar arası futbol turnuvasında, küçük erkeklerde okulumuzun 6/A sınıfı ile 6B İHO sınıfı arasındaki final maçını 6/A sınıfı kazanarak şampiyon olmuştur. Yıldız erkeklerde ise 7/B sınıfı ile 8/A sınıfının oynadığı final maçını 7/B sınıfı kazanarak şampiyon olmuştur. Turnuvaya katılan, turnuvada başarılı olan öğrencilerimize ve turnuvanın düzenlenmesinde özveriyle çalışan beden eğitimi öğretmenimiz Kerim ÇELİK´e teşekkür ederiz.

Nis

16 Nisan 2018 tarihinde Safranbolu İMKB  Güzel Sanatlar Lisesinde, Karabük genelinde farklı ortaokullardan 67 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen  “RENKLERLE KARABÜK’TE YAŞAM” konulu resim yarışmasında Okulumuz 8/A sınıfı öğrencilerinden Burak Sefa USLU Karabük il ikincisi olmuştur. Öğrencimizi bu başarısından dolayı tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimizi kutlarız.

Nis

Okulumuz rehber öğretmeni Nazmiye KOCAMAN tarafından 8. sınıf öğrencileri ve velilerine LGS(Liseye Geçiş Sistemi) ve sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezi sınav hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.