KARABÜK / EFLANİ - Şehit Ali Şen Korkut Ortaokulu

Mrt

Okulumuz Sosyal Bilgiler dersinde Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimizin katılımıyla dersin daha çok duyu organına hitap etmesi ve eğlenceli geçmesi bakımından

"Soyuttan Somuta" etkinliği yapıldı.

Mrt

İngilizce öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla Eğitim Kenti Karabük Projesi kapsamında okulumuzda  School Newspaper Wall hazırlandı.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine psikolojik danışman Elif Öztürk tarafından Eğitim Kenti Karabük, Risk Haritası ve Çözüm Yolları Projesi kapsamında Yeşilay ve Milli Eğitim Bakanlığının işbirliği ile hazırlanan Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi içerisinde yer alan “ Tütün Bağımlılığı, Teknoloji Bağımlılığı ve Siber Zorbalık” modüllerinde bulunan etkinlikler gerçekleştirilmiş, öncesinde seminer verilmiş ardından eğitici videolar izletilmiş ve broşürler dağıtılmıştır.

Mrt

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla Öykü Kartları hazırlama etkinliği yapıldı.

Mrt

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla kare bulmaca etkinliği yapıldı.

Mrt

21-26 Mart Orman Haftası Etkinlikleri kapsamında, İlçemizde Faaliyet gösteren Genç Ofiste, Orman İşletme İlçe müdürlüğümüz organizesinde anasınıfı ve ortaokul öğrencilerimize yönelik orman genel müdürlüğü hakkında bilgilendirme ve orman bilinçlenmesi hakkında Sinema Filmi gösterimi yapıldı. Sinema filmini izlemeye ilçemizdeki bütün minik yavrularımız ve ortaokul öğrencilerimiz katıldı. Müdürlüğümüz olarak yapılan etkinliği düzenleyen başta İlçe Orman İşletme müdürümüz Bilal EYÜPOĞLU, İlçe Orman İşletme müdürlüğümüz çalışanları ve katkı sağlayan bütün paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

25.03.2024 Tarihinde Okulumuz yemekhanesinde Okulumuzda görev yapan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle İftar Etkinliği yapıldı. Etkinliğe Öğretmenlerimiz aileleriyle beraber, öğrencilerimiz ise kalabalık bir şekilde katılım sağladı. Müdürlüğümüz olarak, İftar etkinliğine emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığımızın ÇEDES(Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi Kapsamında İlçe Müftülüğü ile Ortak yürüttüğümüz Eğitim faaliyetleri kapsamında Okulumuz öğrencilerine yönelik 22.03.2024 tarihi akşamında  İlçe Müftülüğümüz ile ortaklaşa İftar programı  okulumuz Yemekhanesinde gerçekleştirildi. Programa İlçe Kaymakamımız  Sayın Gizem TOKUR ve eşi Pınarbaşı Kaymakamı Sayın Serkan TOKUR, Belediye Başkanımız Sayın İbrahim ERTUĞRUL, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet ÇELEBİ, İlçe Müftümüz Sayın  Saim GÜNGÖR  ve çok sayıda davetli katıldı. Müdürlüğümüz olarak programımıza katılan tüm katılımcılara ve programda emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 25.03.2024 Tarihinde EDP (Eğitime Destek Platformu) aracılığı ile anasınıfı ve ortaokul öğrenci velilerimize ‘’Aile Mektebi Seminerleri’’ başlığı altında ‘’Çocukluğun Altın Çağı’’ ve ‘’Eğitimde Zaman Yönetimi ve Planlı Çalışma İradesinde Aile Katkısı’’ Konularında alanında uzman S. Hilal ÖZCAN ve Ahmet DEMİR Hocalarımız tarafından seminer verilmiştir. Seminerin organize edilmesinden, icra edilmesine kadar emeği geçen tüm paydaşlara ve kıymetli uzmanlarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun Çok Amaçlı Salonunda tüm öğrencilerin ve öğretmenlerin katılımıyla 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı yapıldı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri kapsamında okulumuzda tüm personel, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine İlçe Jandarma Komutanlığı personeli tarafından trafik eğitimi ve trafik bilinçlendirme çalışması yapıldı.

Mrt

"Eğitim Kenti Karabük " Projesi kapsamında okulumuzda derslerin daha verimli, daha anlaşılır olması ve daha fazla duyu organına hitap etmesi bakımından derslerimizde "Soyuttan somuta" etkinlikleri yapıldı.

Şbt

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla "Deyimler ve Atasözleri Okumaları" faaliyeti  olarak " Atasözü/Deyim Resimleme"  etkinliği yapıldı.

Şbt

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla "Deyimler ve Atasözleri Okumaları" faaliyeti  olarak "Drama ile Atasözü/Deyim Anlatma"  etkinliği yapıldı.