KARABÜK / EFLANİ - Şehit Ali Şen Korkut Ortaokulu

Kas

İlçe Kaymakamımız Sayın Sinan AŞCI öğretmenler gününde okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladı. Kaymakamımız tarafından öğretmenlerimize özel yaptırılan pasta ikram edilip, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz tarafından öğretmenlerimize hediyeler takdim edildi. Bu nazik davranışlarından dolayı Kaymakamımız Sayın Sinan AŞÇI´ya, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet ŞAFAK´a ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sevim ERDAŞ´a teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 80. Yıldönümü olan bugün ülke genelinde olduğu gibi Eflani’de de düzenlenen program dahilinde anıldı. Program Atatürk Anıtına Çelenk Sunumu ile başladı. Anma programı İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi salonunda yapıldı. Programda okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Zafer Kılavuz Atatürk´ün hayatı ile ilgili konuşmasından sonra İlçe genelinde düzenlenen Şiir ve Kompozisyon yarışmasında 1 inci olan öğrencilerimizin şiir ve kompozisyonlarını okuması ile devam edildi. İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi  Müzik Öğretmeni Burcu Uzunoğlu yönetiminde ilçemiz okullarının karma olarak hazırladığı koro ve solo şarkılarla devam edildi. Program ödül töreni ile sona erdi.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü ölümünün 80.yılında okulumuzda gerçekleştirdiğimiz tören ve etkinliklerle  saygı ve rahmetle anıyoruz. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Karabük İl Tarım ve Orman Genel Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine "Gıda güvenliği, alo 174 hattı" konularında seminer verildi.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü SEVER Şube Müdürleri Ahmet ŞAFAK ve Sevim ERDAŞ okulumuzu ziyaret etti. Okulumuzun idareci ve öğretmenleriyle biraraya gelerek okuldaki çalışmalar, yapılan etkinlikler hakkında bilgi alıp, yeni eğitim öğretim yılının başarılı, verimli geçmesi temennisinde bulundular.

Haz

2017-2018 Eğitim öğretim yılının sona ermesiyle okulumuzda karne heyecanı yaşandı. Okulumuzu ziyarete gelen ilçe Kaymakamımız Sinan AŞÇI sınıfları gezerek eğitimin öneminden bahsetti. Öğrencilerden yaz tatilini verimli geçirmelerini isteyen Kaymakamımız Sinan AŞÇI, karneleri öğrencilere tek tek dağıttı.

May

Okulumuzun öğrencileri ve resim öğretmenimiz Sema PERÇİN tarafından düzenlenen resim sergimize İlçe Kaymakamımız  Sinan AŞÇI, İlçe Milli eğitim Müdürü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Emniyet Amiri, halkımız ve velilerimiz katıldı. Serginin açılışını yapan ve akabinde sergiyi gezen ilçe Kaymakamımız Sinan AHÇI çalışmalarından dolayı öğrencileri, resim öğretmeni Sema PERÇİN’ i ve okul idaresini tebrik ederek, okullarımızda bu gibi çalışmaların artarak devam etmesini temenni etti.

Serginin hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize ve resim öğretmenimiz Sema PERÇİN´e teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Rehber Öretmenimiz Nazmiye KOCAMAN ve Müdür Yardımcımız Hakan İSGİLİP önderliğinde "MANGALA" turnuvası düzenlenmiştir. Yoğun katılımın sağlandığı turnuvada Şehit Ali Şen Korkut Ortaokulu 6/B sınıfından  Berat Cenk AKTAR birinci, Şehit Barış Efe İmam Hatip Ortaokulu 8/A Sınıfından Emine SEZER ikinci, Şehit Barış Efe İmam Hatip Ortaokulu 5/A Sınıfından Aleyna Nur ÇELEBİ üçüncü olmuştur. Öğrencilerimize hediyeleri Müdür Yardımcımız Hakan İSGİLİP tarafından verilerek ödüllendirildiler. Turnuvaya katılan öğrencilerimize ve turnuvanın hazırlanmasında emeği geçen öretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Eflani ortaokulları arasında düzenlenen voleybol turnuvasının final maçı, Şehit Barış Efe İmam Hatip ortaokulu 8/A sınıfı ile Şehit Ali Şen Korkut ortaokulu 8/B sınıfı arasında oynandı. Maç sonucunda kupaya uzanan takım Şehit Ali Şen Korkut ortaokulu 8/B sınıfı oldu. Kupayı kazananan ve turnuvaya katılan diğer takımlarımızı tebrik eder, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

4006 Tübitak Bilim Fuarında görev alan  öğrencilerimiz okul müdürümüz Ali Sami KAYIKÇI tarafından ödüllendirildi.

May

Okulumuz öğrencilerine Devlet Meteoroloji İl Müdürlüğü tarafından bilgilendirme etkinliği yapıldı.

May

"4006 TÜBİTAK Bilim Fuarımızın" açılışı İlçe Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nevzat AKBAŞ, İl Milli Eğitim Şube Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Emniyet Amiri,İlçe Jandarma Komutanı tarafından gerçekleştirildi. "4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı" kapsamında öğretmenlerimizin rehberliğinde gerçekleştirilen projeler katılımcılar tarafından tam not aldı. Bilim ve ilim ile yoğrulan vatanına fayda sağlamayı ve güçlü bir geleceği işaret eden çalışmada emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.