KARABÜK / EFLANİ - Şehit Ali Şen Korkut Ortaokulu

Etiket Sonuçları: dilimizin zenginlikleri

Mrt

Okulumuz Sosyal Bilgiler dersinde Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimizin katılımıyla dersin daha çok duyu organına hitap etmesi ve eğlenceli geçmesi bakımından

"Soyuttan Somuta" etkinliği yapıldı.

Mrt

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla Öykü Kartları hazırlama etkinliği yapıldı.

Mrt

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla kare bulmaca etkinliği yapıldı.

Şbt

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla "Deyimler ve Atasözleri Okumaları" faaliyeti  olarak "Anlat Bakalım " etkinliği yapıldı.

Ara

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla bilen oturur etkinliği yapıldı.